Declarațiile liderului organizației teritoriale Florești a PSRM, Sergiu Groza, despre faptul că membrii PDM sunt „hoți” este o dovadă a faptului că reprezentanții acestei formațiuni nu doresc nici în ruptul capului o coaliție cu democrații, care le este însă impusă de Igor Dodon, interesat doar de propria soartă la alegerile prezidențiale, consideră vicepreședintele Partidului Politic „ȘOR”, Marina Tauber.

După ce în spațiul public a apărut o scurtă înregistrare video făcută la Florești la un protest susținut de Partidul Politic „ȘOR” în care Sergiu Groza îi numea pe reprezentanții PDM „hoți”, Marina Tauber a publicat un comentariu pe contul său de Facebook în care susține că replica lui Groza este una sinceră și este împărtășită de membrii PSRM. „Prin această replică scurtă, dură și sinceră, el a constatat: Dodon și-a trădat propriul partid”, potrivit Marinei Tauber.

Ea constată că Dodon și-a trădat membrii de partid, mânat de propriile interese și anume pentru a obține un nou mandat.

Adevărații socialiști nu sunt cei care se plimbă prin holurile parlamentului și guvernului, dar cei care au frământat glodul prin sate la alegerile prezidențiale pentru a face agitație în favoarea lui Dodon, la alegerile parlamentare, pentru partid. Ei nu vor niciun fel de alianță cu democrații. Mai mult, ei îi urăsc. Sunt sigură că nu greșesc: ei nu se pot răbda reciproc nici la Chișinău. Dar în vederea alegerilor prezidențiale Dodon este gata pentru orice – să creeze alianțe cu dușmanii, să-și trădeze propriii adepți și colegi de partid”, a concluzionat Marina Tauber.

Amintim că în prezent există o alianță neformală PDM-PSRM, care a demis Guvernul Sandu și a investit Guvernul Chicu, iar în ultimul timp se vorbește despre o posibilă coaliție oficială dintre cele două formațiuni.

Vezi video aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.