Sergiu Mocanu, liderul Mişcării Antimafie, susţine că la momentul de faţă, Ilan Şor, care se presupune că s-ar afla în Israel, îşi vinde activele din R. Moldova. Despre aceasta el a vorbit pe canalul său de youtube.

Mocanu afirmă că, cel care vinde în numele liderului Partidul Şor este Viorel Melnic, un apropiat al politicianului. „Vitalie Iurcu, Alexandru Vâlcu, mai puţin cunoscut publicului larg, şi Vladimir Andronache, sunt cei care se ocupă de procurarea cu bani mici a activelor lui Şor în favoarea familiei Dodon.

Viorel Melnic este cel care vinde în numele lui Şor. Vând Duffremol-ul, vând infrastructura Aeroportului, parcarea auto, transportul, catering-ul şi vând „Gările Auto”, a precizat el.

Precizăm că, Vitalie Iurcu, ex+Secretar de Stat la Ministerul Economiei din partea PDM, Vladimir Andronache este deputat PDM, iar Alexandru Vâlcu, ex-director la Metalferos.

“Nu există acțiune unionistă mai importantă decât edificarea statului de drept. Criminalul Dodon preia acțiunile lui Shor, iar “euro-unioniștii” se îngrijesc de interesele lor personale. Procurorul General nu este al lui Dodon, în curând, și Procuratura nu va fi a lui. Este nevoie de o claritate morala asupra evenimentelor politice.” Sergiu Mocanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here