Vasile Rotaru a scris în mediul online un mesaj adresat politicianului Dumitru Diacov în care este indignat de vocabularul membrului partidului PDM, gafele pe care le comite acesta în discuție și în viața politică, fiind o ”matroană a politicii moldave” cum susține Vasile Rotaru.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, text

Când îl aud pe Dima Kaneșno vorbind, pixul meu se „zăvodește” fără starter… Pe data de 16.08, în plenul Parlamentului, D. Diacov, fiind întrebat de Președintele Z. Grecianâi dacă vrea să comenteze, a răspuns cu rânjetul plin de sine: kaneșno! Și doamna a repetat – kaneșno!… Apropo, acest cuvânt „moldovenesc” l-au învățat ambii în Siberia. Cu acest cuvânt afirmativ au fost executați părinții și familile lor de călăii comuniști.

Revin la Dima, această matroană a politicii moldave… Dânsul acum, plin de noblețe de la hotelul Nobil, susține tot ce este în interes de țară. Această matroană, care și-a oferit Srl-ul PDM ca vehicul pentru cea mai mare crimă împotriva noastră în ultimii 30 de ani. Dânsul, această matroană dă lecții virginelor din politica moldavă. În plenul Parlamentului el le explică: nu va grăbiți cu decizii împotriva criminalului șef și a celor din PDM, că acum voi sunteți la putere și acuș vin alții și voi veți fi în opoziție, hai sa fim mai indulgenți că și voi degrabă veți face ca noi… Dima, ca voi nu mai poate face nimeni!… Pe așa sistem criminal voi aţi fost Capo dei Capi! Iar tu acum kaneșno, mori de dragoste de țară… Te-am văzut chiar lăcrimând la TV, că ce s-a ajuns cu partidul tău PDM. Păi Dima, tu nu plângeai pe timpul lui Plahotniuc. Tu rânjeai slugarnic și cu admirație față de isprăvile/crimele lui și kaneșno Dima, tu votai alături de el. Tu ești complice Dima și așa cum zici că vreai să știi adevărul și să vină mai des procurorul în Parlament… Da, Dima, și noi așteptăm să-ți vină rândul și ție și complicilor tăi din PDM. Da Dima…și noi plângem pentru dezastrul și crimele făcute cu Srl-ul tău PDM, cu complicitatea și votul tău. Vasile Rotaru

P.S. Tot mai des vă aud pe cei din PDM cu amenințări de chemare în judecată… Mai calm, băieți, judecățile nu vor mai fi ca pe timpul vostru, doar în folosul vostru! Plus, că judecătorii vor avea foarte mult de lucru cu voi și sper să-l facă în ordinea priorităților – întâi crimele voastre și apoi vina noastră de a vă pune oglinda în față… V.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.