Tur prin casa lui Ilie’s Vlogs: Cum arată locuința vloggerului după ce și-a reparat-o în urma incendiului

0

După opt luni de la incendiul în care flăcările au mistuit întreaga casă a lui Ilie Bivol, vloggerul a postat pe pagina sa de youtube un filmuleț în care își prezintă locuința recent reparată. O mulțime de odăi spațioase, un hol lung și totul în culori gri și alb.

(video) Tur prin casa lui Ilie's Vlogs: Cum arată locuința vloggerului după ce și-a reparat-o în urma incendiului

(Foto: captură video)

După reparație locuința nu a suferit multe schimbări, decât câteva geamuri în plus, iar din livingul său destul de spațios, tânărul spune că a făcut două oficii pentru muncă.

Ilie spune în filmulețul său că, deși cam totul este aranjat, mai este nevoie de câteva lucuri nesemnificative: să cumpere draperii, televizor, dulapuri, paturi și restul mobilei.

Deși nu mai este atât de activ acum Ilie, la doar trei zile de la publicare, filmulețul a adunat peste 320 de mii de vizualizări.

Amintim că casa celui mai popular vlogger din Republica Moldova, Ilie Bivol, a luat foc chiar în ziua de Crăciun, la data de 7 ianuarie 2018. Ulterior, dânsul a publicat pe contul său de youtube un video în care roagă să i să se ofere ajutor.

La scurt timp, internauții s-au împărțit în două tabere: cei care doresc să-l susțină și cei care consideră că Ilie nu ar merita un oarecare sprijin. Apoi vloggerul a anunțat că va reîntoarce toate donațiile, însă într-un final Ilie a acceptat toată suma din donații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.