În weekend trebuie să te relaxezi și să scapi de stresul de la muncă. Media.md îți propune Top 5 seriale pe care le poți viziona în acest weekend. Te asigurăm că luni la muncă vei fi alt om! Vizionare plăcută!

  1. 13 Reasons Why

13 Reasons Why este un serial american de dramă și mister, bazat pe romanul din 2007 Thirteen Reasons Why al lui Jay Asher. A fost adaptat de Brian Yorkey pentru Netflix.

Image result for 13 reasons why

Serialul îl urmărește pe studentul Clay Jensen și pe prietena sa, Hannah Baker, care se sinucide după ce suferă o serie de circumstanțe demoralizatoare la care au fost implicate anumite persoane din liceul la care cei doi frecventează. O cutie cu casete înregistrate de Hannah înainte de a se sinucide dezvăluie 13 motive pentru care ea a ales să-și pună capăt zilelor.

Serialul a fost primit în mare parte pozitiv de către critici și audiențe, care au lăudat subiectul abordat și distribuția, în special pe cei doi protagoniști, Dylan Minnette și Katherine Langford. A atras însă și controverse din partea unora, precum a experților în sănătate mintală, datorită zugrăvirii anumitor probleme, cum ar fi suicidul și violul, dar și datorită conținutului matur. În mai 2017, a fost anunțat că serialul va avea parte de un sezon secund, care este programat să aibă premiera pe 18 mai 2018.

2. How i meet your mother

Cum am cunoscut-o pe mama voastră (engleză: How I Met Your Mother) este un sitcom american care a rulat pe canalul american CBS între 19 septembrie 2005 și 31 martie 2014. A fost creat de Craig Thomas și Carter Bays, care au fost și producători executivi ai serialului și au scris scenariul multor episoade.

Image result for how i met your mother despre

Stabilit în Manhattan, serialul urmărește viața socială și romantică a lui Ted Mosby (interpretat de Josh Radnor) și a prietenilor săi Marshall Eriksen(Jason Segel), Robin Scherbatsky(Cobie Smulders), Lily Aldrin (Alyson Hannigan) și Barney Stinson (Neil Patrick Harris). La începutul episoadelor, personajul principal, Ted, voce interpretată de Bob Saget, deși nu apare, le povestește celor doi copii ai săi, în anul 2030, evenimentele care au dus la întâlnirea sa cu mama lor.

Cunoscut pentru structura și umorul său excentric, serialul a avut un mare succes, primind recenzii majoritar pozitive. A fost nominalizat de 24 de ori la Premiile Emmy, câștigând 7. În 2010, Alyson Hannigan a câștigat People’s Choice Award pentru cea mai favorită actriță de comedie și Neil Patrick Harris a câștigat același premiu pentru actorul favorit dintr-un serial TV.

3. The Big Bang Theory

Teoria Big Bang (eng. The Big Bang Theory) este un sitcom american, creat și regizat de Chuck Lorre și Bill Prady, ce a avut premiera pe CBS pe 24 septembrie 2007.

Image result for big bang theory

În serial sunt prezenți doi bărbați, de 25 de ani, absolvenți ai Institutului de Tehnologie din California, unul un fizician experimental (Leonard Hofstadter), iar celălalt un fiizician teoretician (Sheldon Cooper), care locuiesc vizavi de o chelneriță blondă atractivă cu aspirații de vedetă (Penny).

Pentru crearea situațiilor comice, inteligența lui Leonard și Sheldon este contrastată cu abilitățile sociale și bunul simț al lui Penny. Alți doi prieteni, la fel de tocilari ca ei, Howard Wolowitz și Rajesh Koothrappali, sunt, de asemenea, personaje principale. Serialul este produs de Warner Bros. Television și Chuck Lorre Productions.

4. Da Vinci’s Demons

Da Vinci’s Demons este un serial de televiziune american dramatic de ficțiune despre viața timpurie a artistului, inventatorului și a geniului intelectual Leonardo da Vinci.

Da Vinci's Demons.jpg

A avut premiera pe canalele Fox și Starz. Scenariul este scris de David S. Goyer și producător este Adjacent Productions (de la BBC). Filmările au avut loc la studiourile Bay din Neath, Port Talbot și Swansea în Țara Galilor.

Au fost comandante opt episoade de către Starz, premiera serialului având loc la 12 aprilie 2013.

La 17 aprilie 2013, rețeaua Starz a anunțat că a semnat un contract pentru realizarea unui al doilea sezon în 2014. Goyer a anunțat că scenariștii de benzi desenate de la Marvel, Jonathan Hickman (Avengers) și Matt Fraction (Hawkeye) au fost angajați pentru a scrie două episoade ale celui de-al doilea sezon.

5. Sherlock

Sherlock este un serial TV adaptat după operele literare cu Sherlock Holmes ale lui Sir Arthur Conan Doyle și produs de Hartswood Films pentru canalul de televiziune britanic BBC. Premiera a avut loc în iulie-august 2010.

Related image

Serialul este creat de Steven Moffat și Mark Gatiss. Rolurile principale sunt interpretate de Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes), Martin Freeman (dr. John Watson) și Andrew Scott (profesorul James Moriarty).

Serialul se bazează pe scrierile lui Arthur Conan Doyle dar acțiunea are loc în prezent, într-o lume dezvoltată tehnologic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.