Recent, s-au stabilit cele mai importante tendinţe de modă ale anului 2019, astfel, după ce stiliştii dau verdictul, te poţi pregăti de cumpărături, achiziţionând produsele necesare pentru a fi la modă.

În anul 2019, se va purta stilul vintage, culoarea roşu şi diversele modele cu motive folclorice, potrivit YVE.ro . Poţi folosit, astfel, hainele mamei din anii trecuţi, când acest stil era la modă, dar poţi purta şi haine din garderoba ta, pentru că moda anilor 90 se întoarce.

Denimul va fi iar în tendinţe, mai ales purtat din cap până-n picioare. Combinaţia de denim perfectă este formată din cămaşă denim, blugi denim şi jachetă denim. Unele case de modă au introdus denimul ca uniformă, cum ar fi Calvin Klein, Dior sau Marc Jacobs.

Roşu va fi la modă în anul care vine, regăsindu-se încă din colecţia de iarnă a anului 2018. El rămâne, în continuare, pe val, putând fi purtat de către oricine în anul următor. De asemenea, se poate purta combinat şi cu alte culori, cum ar fi negru sau alb, precum şi diverse culori metalice, care vor fi în trend.

Modelele de îmbrăcăminte cu motive folclorice se reîntorc pe podium, pentru că anul viitor aceste modele vor fi în trend. Creatorii de modă aduc din nou în prim-plan această modă a folclorului, fiind purtat în diverse combinaţii, indiferent de modelul de haină preferat. De asemenea, pot fi purtate chiar şi modelele cu franjuri.

Ţinutele casual

Ţinutele casual vor fi vedetele anului 2019, pentru că implică trenciurile. Acestea vor fi perfect de purtat în nuanţele alb, gri, crem, cu diverse printuri amerindiene, cu talia marcată sau cu croială dreaptă.  Dacă doriţi un plus de eleganţă şi de noutate, puteţi aplica pe trench pene, car, de asemenea, pot fi aplicate pe rochii sau fuste.

Rochii de seară

Se vor purta cele mini şi cele transparente. Va reveni moda anilor 50, cu rochii din mătase, în nuanţe de roşu, galben, portocaliu. Spre deosebire de cum ştim deja, rochiile cu motive florale se vor putea purta şi seara.

Salopetele

Salopetele vor fi şi ele la modă în anul 2019. Vor fi la modă şi hainele anilor 80. Unii designeri se îndeamnă să purtăm tricouri, accesorizate cu ghete strâmte pe gleznă sau ghete lejere.

Bulinele nu vor lipsi nici ele din ecuaţie anul viitor, pentru că vor pune în evidenţă forma corpului şi vor avantaja orice tip de corp, la fel ca şi franjurile. Există, totuşi, o singură restricţie, bulinele să fie în alb şi negru, iar franjurile trebuie să fie cât mai lungi.

Ca haine bărbăteşti, principalele care ne vor şine de cald şi ne vor avantaja vor fi gecile masive, pantalonii de catifea, taiorul şi pantalonii cu croială lejeră, în nuanţe de gri. Această nuanţă va fi printre cele mai la modă nuanţe ale anului viitor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.