O nouă construcție din Vietnam oferă o experiență unică pentru sutele de turiști, veniți special pentru a o vedea. Te ține în palme, un nou pod uimește sute de turiști cu privelişti unice.

„Podul de aur” este construit în afara orașului Da Nang din Vietnam și impresionează vizitatorii cu designul său elegant. Acesta se află la 1400 de metri deasupra nivelului mării, dar și a dealurilor Ba Na, oferind priveliști maiestuoase ale peisajului rural înconjurător.

Podul are o culoare aurie, se extinde pe aproape 150 de metri și este căptușit de crizantemele purpurii Lobelia, iar toate aceste detalii formează o curbă cu design unic. Cu toate acestea, cel mai fabulos factor le au cele două mâini sculptate, care susțin podul.

Designul inspirat al construcției a venit la inițiativa companiei „TA Landscape Architecture”, scrie boredpanda.com.

„Am proiectat scheletul mâinilor și le-am acoperit cu ochiuri de plasă. Apoi a urmat fibra de sticlă. Întreaga construcție a podului a durat aproximativ un an”, a explicat un reprezentant al companiei.

La moment, Vietnamul cunoaște o explozie turistică, deoarece tot mai mulți oameni descoperă frumusețea acestei țări. Această construcție, de altfel, face parte dintr-o investiție de două miliarde de dolari, menită să atragă și mai mult decât cei 1,5 milioane de vizitatori pe care zona le primește anual.

Vrei și tu să vezi cum arată acest pod? Vezi mai jos câteva imagini suprinse din acel loc.

Sursa foto: boredpanda.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here