Ilan Șor, președintele Partidului ȘOR, reacție către jurnaliștii care au umilit cetățenii: Natalia Morari de la TV8 – o femeie cu responsabilitate socială redusă.

Image result for Natalia Morari de la TV8

În Republica Moldova sunt instituții de presă și jurnaliști care lucrează împotriva poporului, susține președintele Partidului ȘOR, primarul de Orhei Ilan Șor. El promite că va face ordine în Republica Moldova când va ajunge la guvernare, va confisca averile obținute prin fraudă și va crea întreprinderi naționale.

Posturile de televiziune Jurnal TV și TV8 difuzează informații eronate, iar Natalia Morari de la TV8 este o „nemernică cu responsabilitate socială mică”, a declarat Ilan Șor în timpul unui miting în fața sediului PPDA. „Uitați-vă cum vorbește despre popor. O să-i alungăm sub plintă ca pe șoareci”, a declarat Ian Șor.

El s-a referit și la patronii Jurnal TV, penalii fugari Țopa, menționând că le va confisca averile dobândite ilicit și le va da oamenilor. „Tot ce aparține nemernicilor Țopa va aparține poporului. Eu tot ce câștig investesc în proiecte sociale. Eu iubesc Moldova, voi trăi aici și o vom restabili”, a declarat Ilan Șor.

Amintim că Jurnal TV a umilit în mai multe cazuri cetățenii Republicii Moldova, în special pe orheieni pentru că l-au ales pe Ilan Șor în calitate de primar. Anterior, mii de orheieni au protestat în fața sediului acestui post de televiziune condamnând comportamentul ne-deontologic al jurnaliștilor și patronilor acestei instituții media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.