Consilierul municipal din Bălți al Partidului Democrat, Serghei Iordan a raportat oficiului central al PDM despre modul în care are lor campania comună privind alegerea candidatului socialiștilor Alexandr Usatîi, la funcția de primar de Bălți.

Sursa care a transmis documentul Agenției OMEGA insistă că acesta este un document veridic.

În document, Serghei Iordan informează oficiul central în calitatea sa de coordonator pe probleme juridice, reprezentant al organelor electorale teritoriale și responsabil de asigurarea securității evenimentelor campaniei electorale.

Unele fragmente din text necesită o atenție deosebită, acestea indică direct asupra strânsei colaborări a Partidului Democrat cu așa-numita formațiune ,,de opoziție” Partidul Socialiștilor.

Potrivit tragerii la sorți, candidatul la funcția de primar susținut de PDM a fost înregistrat cu numărul 2”, scrie Iordan. Notă: la alegerile primarului de Bălți, sub numărul 2 este înregistrat candidatul Partidului Socialiștilor, Alexandr Usatîi.

La această etapă, în timpul consultărilor cu reprezentanții PSRM apar unele chestiuni tehnice nesemnificative, dar care se rezolvă operativ și fără probleme”, continuă să raporteze reprezentantul partidului lui Vlad Plahotniuc cu privire la relația cu formațiunea lui Igor Dodon.

Serghei Iordan asigură oficiul central al PDM că „toate întrebările juridice sunt rezolvate în timp util fără oarecare probleme, în strânsă colaborare cu reprezentanții PSRM”.

,,Apogeu” documentului este descrierea unor acțiuni comune imediate, care ar urma să aibă loc conform înțelegerii dintre PDM și PSRM: „În sectoare, conform înțelegerii cu reprezentanții PSRM, sunt distribuite materiale electorale, ziarele sunt oferite personal, din numărul celor care au fost date în sector – 300 de unități. Sunt pregătite bannere, apțibilduri pentru automobile. Se preconizează un marș automobilistic prin oraș, organizat de reprezentanții PSRM, la care vor participa și voluntarii noștri”.

Mai jos, vedeți copia actului primit, dreptul de autor al căruia aparține activistului PDM la Bălți, consilierului municipal al PDM Serghei Iordan:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.