Pe 14 noiembrie în incinta „Radisson Blu Leogrand Hotel” Sala Begonia va avea loc cea de-a 10-a ediție RSD Day, organizată de Reliable Solutions Distributor. Este un eveniment ce aduce soluții dedicate controlului securității și protecției datelor.

Securitatea cibernetică este un subiect discutat frecvent în ultimii ani, fiind un mediu dinamic. Tehnologiile folosite sunt înlocuite, actualizate și modificate constant, apărând astfel noi și noi provocări în contextul în care nivelul de conștientizare al utilizatorilor de Internet este încă unul foarte scăzut.

Soluțiile dedicate controlului securității și protecției datelor, Soluții inteligente de management a unei infrastructuri și gestionarea acesteia, Soluții de telefonie, Call Center și Audio/Video conferință, Soluții de stocare a datelor, back-up și arhivare, Soluții de document management sunt câteva aspecte subiecte importante care vor fi prezentate la cea de-a 10-a ediție a evenimentului anual “RSD Day” organizat de Reliable Solutions Distributor.

Evenimentul va avea loc la data de 14 noiembrie 2019, în incinta „Radisson Blu Leogrand HotelSala Begonia și  își propune să ofere consultanță și cele mai avansate soluții de securitate cibernetică, reprezentând astfel o posibilitate cu o importanță semnificativă pentru consolidarea soluțiilor și serviciilor în domeniul tehnologiilor informaționale pentru fiecare instituție în parte, fie că este o instituție privată sau publică.


Agenda evenimentului este disponibilă AICI.  Pentru a participa la eveniment  este necesar să vă înregistrați accesând link-ul: ÎNREGISTRARE EVENIMENT.
Participarea în cadrul evenimentului este gratuită. Prezentarea va fi în limba română.
Mai multe detalii puteți afla la tel. +373 22 210 208 sau la Email: [email protected].


RSD – Reliable Solution Distributor este unul dintre liderii din domeniul integrării sistemelor informaționale software și hardware pe piața din Republica Moldova. Cu peste 100 de proiecte implementate pe diverse soluții, la nivel național, RSD a reușit să devină unul dintre cei mai importanți și de încredere parteneri în ceea ce privește furnizarea soluțiilor IT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.