A apărut recent o informație precum că Romeo Ungureanu și Rainer Alzinger mai caută o nouă țintă pentru țepele care i-au făcut deja celebri.

Conform platformei stireadeiasi.ro, care verificând din nou Rom Pharma Export SRL, Romania, Botoșani (Asociat TAURALP PHARM HOLDING AG, GmBh, Elveția reprezentate prin Rainer Alzinger cetățean german, acționar majoritar și la FARMACO SA, Republica Moldova, Chișinău, asociat unic la Rom Pharma Trade SRL, RM, Chișinaău) având în calitate de director general (Administrator) pe Romeo Ungureanu (Asociat si Administrator si la Asept Laboratories SRL, Botosani) am constatat urmatoarele:

In urma refuzurilor afaceristilor romani din Pharma care au mirosit posibila teapa din spatele ofertei de vanzare a procentelor holdingului mai nou elvetian Tauralp, (firma de apartament defapt), teparii se pregatesc inca odata de Vanzarea FARMACO SA – Republica Moldova Chisinau, prezentata ca fiind cel mai mare activ al Holdingului catre unor fonduri de investii.

Rainer Alzinger si Romeo Ungureanu proprietarii TAURALP HOLDING AG, care este actionar majoritar al FARMACO SA ,la ROM PHARMA TRADE, ROM PHARMA EXPORT si ASEPT LABORATORIES, sunt in prag de faliment.

Toate companiile din grup nu si-au achitat salariile catre angajati de luni de zile. Furnizorii nu isi primesc banii pe servicii sau marfuri livrate, au restante la creditele bancare, sunt cu utilajele si cladirile gajate la banci, inclusiv cu sechestre asiguratorii pe ele, au conturi blocate si urmarite de institutii financiare de stat, de fosti angajati neplatiti si companii partenere creditoare care detin hotarari definitive de incasare a datoriilor conform protalelor instantelor de judecata din Romania si Republica Moldova.

Cei doi tepari incearca o vanzare inducand in eroare si ascunzand realitatea mizerilor facute de Ungureanu in aceste societati care au contabilitatea dubla iar potentialiilor investiori li se prezinta varianta cosmetizata a lucrurilor .

În momentul de față se ofertează vânzarea a 15 procente din Tauralp Pharm Holding AG inducând ideea că firmele falimentare deja, sunt pe un ascendent de creștere economică iar Farmaco SA are un viitor financiar promițător.

Terenul pe care se afla fabrica nu este proprietatea privată a grupului de firme, conform informației de pe site-ul oficial www.asp.md

Din informațiile de pe site-ul Agenției medicamentului și dispozitivelor medicale din Republica Moldova FARMACO nu ar deține certificare GMP

https://amdm.gov.md/sites/default/files/attach/201504_List.fabr_.certif.GMP_.pdf

Companiile de distribuție din grupul falimentar ROM PHARMA TRADE Republica Moldova, nu are certificare GDP, iar ROM PHARMA EXPORT Romania nici depozit autorizat și nici certificat GDP.

Conform site-ului Rompharmaexport.ro, aceștia ar avea reprezentante în 8 țări http://www.rompharmaexport.ro/?page_id=966 dar defapt, în încercarea noastră de a contacta aceste reprezentante am constatat că persoanele indicate sunt încadrate deja la alte societăți având de primit și ei salarii restante pe mai multe luni, fapt care arată clar intețiile grupului de a induce în eroare și de a prejudicia toți posibilii parteneri.

Din partenerii afisați pe site, ROM PHARMA EXPORT lucrează cu firmele din propriul grup, Asept Laboratories și Farmaco, restul având sume importante de recuperat de la acești țepari .

Printre cei prejudiciati se află ANTIBIOTICE IASI (care și-a încasat datoriile doar prin instanță ), Hyperion (produse distribuite inițial de Rom Pharma Export http://vimedimex.com.vn/products/902.htm și ulterior furat dosarul de fabricație și produs de Farmaco SA – Dexpanthen unguent – )

Un exemplu clar al țeparilor este compania SUN VIRO PHARMA SRL unde acționar 100% este acelasi TAURALP deținut de ALZINGER și UNGUREANU, care a țepuit foarte multe firme conform portalului instațelor judecătorești.

http://portal.just.ro/45/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9900000000163670&id_inst=45

Ciudat pentru pagubiți dar deja normal pentru acești țepari modul de operare:

Compania intră în insolvențî, apoi în reorganizare, unde creditor principal ramân tot firmele din grupul țeparilor, care decid numirea administraorului provizoriu și distribuirea banilor încasați.

După ce îți încasează banii ( tot ei ) restul firmelor inscrise la masa credală ramân cu țeapa luata.

Vom Reveni… spun aceștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.