Vladimir Voronin într-un interviu acordat portalului TRIBUNA a vorbit despre alegerile parlamentare din toamnă și-a expus părerea despre ce face PD și PSRM, menționând că prin acest mixt socialiştii şi democraţii singuri și-au pus granata într-un loc.

Image result for vladimir voronin interviu

Președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin spune că în campania electorală pentru alegerile parlamentare va veni cu un mesaj adresat concret fiecărui om. Voronin spune că PCRM cunoaște „ce avere şi cu ce probleme se confruntă cetăţenii astăzi. Dar aceea că noi vom face lucruri bune, concrete pentru cetățeni – asta-i garantat”.

Ex-președintele țării susține că în urma alegerilor din toamnă Partidul Socialiștilor va avea doar de pierdut, iar în Parlament vor intra doar doi deputați din partea formațiunii.

Socialiștii se laudă că au rating mare și ei au să câștige alegerile. Aiureli. Iată democrații au făcut un sondaj închis și din toți candidații care ei ar fi gata să-i propună pe uninominal, numai doi trec în Parlament. Toți ceilalți 48 sau 49 nu trec nici unul, inclusiv conducerea PD. Prin acest mixt socialiştii şi democraţii singuri și-au pus granata într-un loc”, a declarat Vladimir Voronin în cadrul unui interviu pentru tribuna.md.

În acest context, Voronin spune că în campania electorală pentru alegerile parlamentare din toamnă „nu o să promitem marea și sarea”, dar va „fi un mesaj adresat concret fiecărui Om”.

Noi cu deosebită atenţie analizăm situația din țară. Şi noi foarte bine cunoaștem situația din interiorul Parlamentului şi din Guvern, şi ministere, din comunicările noastre cu cetățenii, de la structurile de partid. Mesajul nostru o să fie foarte clar, foarte simplu și consistent. Eu nu vă pot deschide acum parantezele, dar va fi un mesaj adresat concret fiecărui Om”, a conchis Voronin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.