Concert extraordinar dedicat campioanei Milsami Orhei; Mii de fani și-au susținut echipa favorită și în afara terenului de joc. Titlul obținut de Milsami Orhei sărbătorit cu o mega-petrecere alături de fani.

FC Milsami-Orhei, deținătoarea Cupei Moldovei, dar și fanii săi au beneficiat sâmbătă de un concert extraordinar, organizat de conducerea clubului, la cel mai mare centru cultural-familial, OrheiLand.

Câteva mii de fani și-au felicitat echipa favorită, întâmpinând-o cu aplauze, iar jucătorii au prezentat Cupa Moldovei, care a ajuns a doua oară la Orhei. Echipa, împreună cu conducerea clubului au fost întâmpinați cu ovații la intrarea în parcul OrheiLand, unde au scandat lozinci și au cântat imnul echipei.
Fanii s-au aranjat de-a lungul covorului roșu pe care au trecut jucătorii, salutându-i și felicitându-i, în timp ce zeci de focuri de artificii au fost lansate în cinstea victoriei și a echipei.

Este o zi importantă pentru noi, pentru că în fiecare zi vrem să facem ceva bun pentru orașul nostru. Aceasta este echipa noastră, a declarat președintele clubului, primarul de Orhei Ilan Șor, care a felicitat fiecare jucător în parte, mulțumind echipei, dar și fanilor.

Iar vicepreședintele Milsami Orhei, Petru Jardan a dat asigurări că acesta nu este ultimul titlu pentru Vulturii roșii. Împreună am adus capitala fotbalistică a Republicii Moldova iarăși la Orhei. În sezonul fotbalistic 2018 sper să aducem și titlul de campion la Orhei”, a declarat el.

Antrenorul Milsami Orhei, Veaceslav Rusnac i-a mulțumit conducerii echipei pentru sprijin.

Festivitatea a continuat cu un concert de zile mari la OrheiLand, pentru Milsami Orhei, dar și pentru fanii echipei. Pe scenă au urcat nume îndrăgite precum Brio Sonores, Geta Burlacu, Gândul Mâței, dar și formația care a reprezentat Republica Moldova la ediția din acest an a Eurovisionului – DoReDos.

FC Milsami Orhei este una din cele mai tinere cluburi din Republica Moldova, dar care deține deja un palmares de invidiat – de două ori deținătoarea Cupei și Supercupei Moldovei în sezonul 2011-2012, deținătoarea Cupei în sezonul actual, dar și titlul de campioană în sezonul 2014-2015, acesta fiind și primul caz când o echipă dintr-un alt oraș decât Chișinău și Tiraspol câștigă titlul în Republica Moldova. Echipa a obținut rezultate relevante pentru Republica Moldova la nivel european.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.