Ziua Victoriei a fost marcată altfel de către primarul orașului Orhei, Ilan Șor. Partidul lui Șor a organizat un marș dedicat zilei de 9 mai la care au participat mii de oameni.

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus în fruntea coloanei, cu panglica Sfântului Gheorghe prinsă în piept, Veteranii celui de-al doilea Război Mondial, Președintele formațiunii politice, Ilan ȘOR și candidatul la funcția de Primar al municipiului Chișinău, Reghina Apostolova au depus flori la Memorialul Eternitate și au cinstit memoria Eroilor căzuți în cel  de-al doilea Război Mondial.

Totodată puteți observa coloana de peste 3500 de oameni. Aceștia s-au îndreptat de pe strada Tighina de la sediul formațiunii Partidului Politic ȘOR spre Memorialul eternitate.

Prezent la eveniment, Ilan ȘOR i-a felicitat pe veternaii celui de-al doilea Război Mondial, menționând că astăzi este o zi importantă pentru întregul glob pământesc. Memorie veșnică celor, care au decedat pentru apărarea Patriei, glorie Eroilor și fie ca pacea și bunătatea să domnească în țara noastră!

Subliniem că în data de  12 mai în Parcul Eroilor Afganezi,  Fundația Miron SHOR organizează un concert grandios cu Iosif Kobzon și Lev Leșcenco.

Mai multe imagini de la grandiosul marș le puteți vedea mai jos.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.