Acasă Săptămânal Miercuri Mai multe troleibuze din Chișinău depistate cu o mulțime de nereguli

Mai multe troleibuze din Chișinău depistate cu o mulțime de nereguli

0

Poliţiştii au depistat mai multe încălcări admise de şoferii de troleibuze, în urma unor verificări efectuate astăzi la parcul de troleibuze nr. 3 din sectorul Ciocana al Capitalei. Este vorba de defecte ale sistemul de frânare sau în mecanismul de direcţie, ale dispozitivelor de iluminare ori de semnalizare.

Foto: Poliția Capitalei

Astfel, au fost întocmite 13 procese-verbale cu aplicarea amenzilor de la 450 lei la 750 lei și cu aplicarea a câte 3 puncte de penalizare. Un proces verbal a fost întocmit persoanei cu funcție de răspundere, fiindu-i aplicată o amendă de 3.000 de lei pentru admiterea în circulație a vehiculelor a căror stare tehnică nu corespunde normelor tehnice, totodată  fiind înmânate prescripții cu termen de înlăturare a defecțiunilor depistate în termen de 5 zile, iar pentru două unități  de transport a fost anulată ieșirea pe rută din motive tehnice.

Potrivit Poliției Capitalei, scopul acţiunilor întreprinse este de a responsabiliza şoferii şi administratorii privind respectarea regulilor de exploatare tehnică a unităţilor de transport și de a preveni accidentele rutiere cu implicarea transportului public. Totodată, şoferii au fost  atenţionaţi să respecte regulile de circulaţie rutieră.

Poliția a anunțat că va continua activitățile de acest gen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here