Fotograful fancez Vincent Flouret a realizat un proiect impresionant, iar rolul principal al acestuia îl are câinele lui Max. Împreună cu animalul său de companie, Vincent a creat scene și a recreat fotografiile iconice ale Madonnei, iar exactitudinea detaliilor este incredibilă. Madonna și Maxdonna au poze una mai frumoasă ca alta. Te topești privind.

Proiectul, numit „Maxdonna” a început după ce Vincent s-a angajat voluntar la City Shelters, în Los Angeles, unde a realizat portrete de studio ale câinilor, pentru ai ajuta să fie adoptați. El a „copiat” modele, având ca ajutor pe cel mai bun prieten, Max, care are șase ani.

„Totul este ca un joc pentru el. Este distractiv pentru el când filmăm. Sunt un mare fan al Madonnei, iar aceste poze pe care le fac cu Max sunt tribut pentru artiștii pe care îi iubesc și îi respect. Este o pauză între munca mea comercială, care mă aduce la simpla plăcere a creației pure, a dragostei și a fericirii”, a comentat Vincent Flouret.

Așadar, impresionant în acest proiect este și faptul că include un aspect caritabil, banii find colectați din fotografiile vândute ale proiectului „Maxdonna”. Bănuții vor fi donați activității de caritate a „Madonnei Raising Malawi”, care își propune să îmbunătățească viața orfanilor și a copiilor vulnerabili din Malawi.

Și „Regina muzicii pop” a văzut acest proiect al fotografului. Cântăreața a scris pe pagina sa de Instagram că Max este „asemenea fecioarei”, se menționează pe boredpanda.com.

Vezi mai jos ingeniosul proiect al fotografului francez.

Foto: boredpanda.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.