Finalul Republicii Moldova este aproape. Cel puțin asta afirmă fostul premier al RM Ion Sturza într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Sturza, Moldova se îndreaptă către un perete din cauza lipsei de acțiuni.

„Finalul e pe aproape…
Urmăresc consternat și neputincios cum „trenul” Republica Moldova se apropie vertiginos de prăpastie. De frâne nici vorbă, cineva apasă cu extaz acceleratorul!

Nevalidarea alegerilor primarului la Chișinău, stoparea finanțării externe, legi fiscale cu dedicație escrocilor, privatizări frauduloase, palate „sportive” pentru amatorii de a „da la bot”, stații PECO în regim duty-free, reprimarea brutală a opozanților de orice gen, activismul bizar al hoțului de miliarde, palat prezidențial reparat în stil fanariot, extrădarea ilegală și inumană a cetățenilor străini, stilul luxuriant de viață al celor de la guvernare, accident pe cât de regretabil, pe atât de misterios cu președintele, reacții de-a dreptul hilare la toate acestea ale exponenților „guvernării”… 

Un „calos” sub roată din partea „partenerilor” de dezvoltare? Nici vorbă! Poate ceva griji imobiliare și atât…

Se creează impresia că „mașinistul” a „tras”… aer în piept și duce țara acesta, țara care nici măcar țară nu-ți vine să o numești direct în perete. E o.k. cu el, dar ce se va întâmpla cu câteva milioane de oameni?

Sunt ei vinovați? Își merită soarta din cauza lipsei de acțiune și poziției loiale față de „mașiniști”?

Dacă e să fiu sincer, nu mai e loc de scăpare, dragi moldoveni! Nu cred în miracole… Ne-am făcut-o conștient, cu mâinile noastre. Nu putem da vina pe nimeni – americani, europeni, români, turci, ruși, oculți, geopolitică. Vine peretele!

P.S. E o opinie scrisă „de la distanță”. Așa se vede din exterior.
Știu că la Chișinău lucrurile par mai puțin dramatice”, se arată în postare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.