Numărul persoanelor decedate și al celor infectate cu noul coronavirus crește alarmant în Republica Moldova. Astăzi au fost inregistrate 55 de cazuri noi de coronavirus. Este cel mai mare număr confirmat într-o singură zi de când a fost depistat primul caz de COVID-19 în Republica Moldova.

Coronavirus disease (COVID-19) | UNICEF Moldova

Un bărbat din raionul Briceni a murit în spitalul din Edineț. Totodată, a fost confirmat primul deces in regiunea transnistreană. Victima este o femeie de 55 de ani, care a murit în spitalul din Slobozia. Astfel, până la această oră, numarul celor care au murit de COVID-19 in Moldova a ajuns la patru. Tot astăzi au fost confirmate încă 55 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus, bilanțul ajungând la 353.

Totodată, astăzi au fost externați alți patru pacienți, starea lor de sănătate fiind bună, iar testele arătând rezultat negativ.

How Dangerous Is COVID-19? We Asked An Epidemiologist. | WWNO

Până la această oră s-au confirmat 353 de cazuri de COVID-19. Localitatea cu cele mai multe cazuri, 138, rămâne a fi capitala. Chișinăul este urmat de Ștefan Vodă – 40 și Soroca – 37. Cele mai multe cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus sunt în rândul persoanelor cu vârstele cuprinse între 50 și 59 de ani. De asemenea, acest virus l-a afectat si pe un copil de un an. 

Fiți precauți, respectați regulile de prevenire și STAȚI ACASĂ!

Atenție! Pentru a preveni răspândirea infecției prin Coronavirus ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.