Compania Proimobil a lansat un comunicat de presă în contextul informațiilor precum că, procuratura a efectuat în această dimineață percheziții la fostul sediu al companiei.

Proimobil.md și tot colectivul de peste 300 de agenți atrage atenția presei că în perchezițiile efectuate în această dimineață de procuratură, nu sunt vizați actualii agenți și managementul companiei.

Acțiunile organelor privesc persoanele implicate fraudulos în afacere începând cu anul 2017 și până în august 2019. Sediul de pe Armenească 28 deja de mai mult de o lună este închiriat de altă companie imobiliară, gestionată de Octavian Orheianu și alte persoane, asupra cărora se efectuează aceste investigații”, se spune în comunicatul companiei.

Reamintim că în aceste clipe au loc percheziții la compania „Class Imobil”, care ar fi gestionată de Octavian Orheianu. Descinderile au loc în clădirea unde anterior a avut loc sediul companiei „Proimobil”. 

Anterior, presa a scris că Octavian Orheianu este o persoană din anturajul fostul președinte al PDM Vlad plahotniuc.

 

 

Vezi și:

Vlad Mustață vorbește de dosarele penale deschise pe numele său: „Au apărut la comanda unor apropiați ai fostei guvernări”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.