Media.md îți propune câteva filme pe care nu trebuie să le ratezi în acest weekend. Serile tale pot fi mai interesante dacă privești un film bun.

The Commuter (12 ianuarie) cu: Liam Neeson, Vera Farmiga

Un newyorkez care călătorește cu trenul spre casă, e abordat de o femeie misterioasă care îi cere să descopere identitatea unui pasager necunoscut, înainte ca trenul să ajungă la următoarea stație. Poate ți-a fost dor de Liam Neeson într-un film de acțiune. Iar acesta e unul în care actorul (ajuns la 65 de ani) interpretează rolul unui om obișnuit nevoit să pună pe făraș indivizi ce au jumătate din vârsta lui.

Maze Runner: The Death Cure (26 ianuarie) cu: Rosa Salazar, Dylan O’Brien

Finalul epic al seriei Maze Runner, în care Thomas își conduce gașca într-o ultimă și foarte periculoasă misiune. Pentru a-și salva prietenii, ei trebuie să pătrundă în legendarul Last City, un controlat labirint WCKD care se va dovedi a fi cel mai înfricoșător dintre toate. Oricine iese viu din el, va primi răspunsul la întrebarea pe care Gladers și-o pun încă de când au ajuns acolo.

12 Strong (02 februarie) cu: Chris Hemsworth

În zilele de după 9/11, o echipă a U.S. Special Forces, condusă de noul ei căpitan, e trimisă în Afganistan, într-o misiune extrem de periculoasă. Acolo, într-un decor montan deloc prietenos, americanii trebuie să-i convingă pe cei dintr-o alianță locală să li se alăture în lupta împotriva unui dușman comun: talibanii și Al Qaeda.

Black Panther (16 februarie) cu: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o

Pantera Neagră a apărut deja în „Captain America: Civil War”, în 2016, iar acum are propriul film. Chadwick Boseman este actorul principal, iar printre ceilalți protagoniști se numără cunoscuții Forest Whitaker, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Martin Freeman si Angela Bassett. Acțiunea are loc în regatul fantastic al Wakandei.

Annihilation (23 februarie) cu: Tessa Thompson, Natalie Portman

Într-un loc din Statele Unite se află o zonă în carantină unde au loc fenomene paranormale, apar tot felul de ființe ciudate, iar legile naturii, așa cum le știm, nu se aplică. Natalie Portman este biologul care merge într-o expediție secretă și periculoasă, alături de alte persoane, pentru a vedea ce se întamplă. Din distribuție mai fac parte și Oscar Isaac și Jennifer Jason Leigh.

Red Sparrow (02 martie) cu: Jennifer Lawrence, Jeremy Irons

Acțiunea din Red Sparrow se desfășoară în timpul Războiului Rece și urmărește povestea unei talentate balerine care suferă un accident în urma căruia își rupe un picior. Forțată să-și încheie cariera, ea e recrutată de serviciile secrete, care o învață arta seducției și o trimit în lumea spionajului. Nimic nepotrivit, până în momentul în care întâlnește un agent american.

Tomb Raider (16 martie) cu: Alicia Vikander

Jocul Tomb Raider are atât de mulți fani iar Angelina Jolie a devenit atât de… desuetă ca să o interpreteze din nou pe super-eroina Lara Croft, încât era momentul unui nou film care să readucă în prim plan acest personaj de-a dreptul legendar. Alicia Vikander e cea care va intra în pielea Larei. Ea își găsește acum inspirația în mesajele video primite de la tată ei. Acesta îi transmite să se aventureze în junglă și să găsească un mormânt care, dacă este deschis, e posibil să provoace sfârșitul lumii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here