Dictatura de la Chișinău a scos Republica Moldova din lista statelor democratice, reflectă mesajul deputatului român și liderului Partidului Mișcarea Populară în cadrul Congresului, Eugen Tomac, care se arată indignat de decizia CSJ privind invalidarea alegerilor locale noi din capitală.

Image result for Eugen TomacChișinăul a rămas fără primar. Întâi a fost înlăturat abuziv și la ordin, exact ca in perioada lui Stalin, Primarul General Dorin Chirtoacă. L-au arestat, umilit și apoi suspendat, deși era la al treilea mandat de Primar General al minicipiului Chișinău.

După ce Dorin Chirtoacă a decis sa-și dea demisia, legea a obligat regimul să organizeze alegeri anticipate.

Cetățenii au decis la alegerile anticipate ca cel mai înverșunat adversar al regimului antidemocratic și mafiot de la Chișinău să le fie primar, in semn de protest față de teroarea instalată în societate.

Andrei Nastase, deși a câștigat detașat, a fost împiedicat de câtre statul lor să își ia mandatul primit de la cetățeni. Curtea Supremă a invalidat alegerile anticipate. „Vinovat” in toată această speța este Facebook, acum urmează să ceara arestarea vinovatului. Dictatura de la Chișinău a scos Republica Moldova din lista statelor democratice”, a scris Tomac pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.