Deputatul democrat, Eugeniu Nichiforciuc, neagă că ar fi propus fostei deputate comuniste Elena Bodnarenco 300 mii euro pentru a părăsi fracțiunea și să se alăture democraților. Despre aceasta deputatul a vorbit în cadrul emisiunii „Главное” de la postul de televiziune TVC21.

Cum comentează deputatul Nichiforciuc precum că ar fi propus 300 mii euro unei deputate comuniste pentru a părăsi fracțiunea

Eugeniu Nichiforciuc punctează că acuzațiile venite din partea liderului comuniștilor, Vladimir Voronin, sunt nefondate.

Decis! Care sunt drumurile locale ce urmează să fie reparate în ...

„Sincer, îmi pare rău că un astfel de politician autoritar a ajuns la nivelul unor speculații care deja nimeni nu le mai ia în serios. Este o tragedie. Îmi este incomod să vorbesc despre acest lucru. Nu cred că se cade ca să ameninți cu răfuială fizică. Domnul Voronin și-a adus aminte peste 5 ani ceva și toată lumea deja a auzit destule din partea dumnealui. Nu știu dacă cineva mai ia în serios aceste declarații. Cu doamna Bodnarenco suntem cunoscuți, am stat alături în Parlament și împreună chiar am lucrat pentru în ceea ce privește raioanele noastre de baștină”, a spus Eugeniu Nichiforciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.