Crăciunul se apropie cu repeziciune, iar bradul de Crăciun le creează multora bătăi de cap. Cum îţi decorezi bradul de Crăciun anul acesta va face diferenţa între un rezultat fabulos şi unul mediocru. 

Image result for brad de craciun tendinte 2018

În fiecare an, există mai multe tendinţe şi de multe ori ţi este greu să ţii pasul cu acestea. Dacă într-un an au fost la modă brazii împodobiţi în culoarea roşie, în alţi ani fundele au fost vedetele sezonului.

Dacă vrei că anul acesta să ai parte de cel mai frumos brad de Crăciun, trebuie să ţii cont de câteva sfaturi.

Fie că este vorba despre un brad natural ori de unul artificial, cu câteva trucuri îl poţi decora în tendinţe, iar toată lumea va fi impresionată.

Anul acesta îţi poţi crea propriul tău colţ de natură. Îţi poţi decora bradul cu globuri în culoarea pământului. În cazul în care nu ai asemenea globuri, poţi folosi o vopsea specială şi în câteva secunde să le transformi.

Image result for brad de craciun tendinte 2018De asemenea, dacă ai decoraţiuni în casă în formă de animale, le poţi pune cu încredere în brad. Foloseşte-te de conuri de brad, de frunze deosebite şi aşază-le bradul tău.

Dacă îţi doreşti ceva mai deosebit, trebuie să ştii că anul acesta se poartă şi degradeul. Poţi decora bradul în două culori predominante din casă ta. Pentru un efect mai mare, poţi aşeza decoraţiuni dintr-o culoare în partea superioară, iar în partea inferioară să aibă altă culoare.

Related image

Cum îţi decorezi bradul de Crăciun anul acesta. Foloseşte lucruri din natură şi panglici
Imaginaţia ta nu trebuie să aibă limite. Foloseşte frunze, flori, steluţe şi clopoţei alături de globulete şi creează un brad de poveste.

În cazul în care vrei ceva clasic, poţi alege nuanţele de roşu şi verde. Astfel, poţi folosi globuri verzi şi roşii, precum şi beteală şi funde colorate în roşu şi verde.

Pentru cei care îşi doresc un brad sofisticat, poţi alege să foloseşti globuri aurii, mov ori roz pal pentru a decora bradul. De asemenea, florile colorate în aceste nuanţe şi panglicile vor reuşi să dea o notă sofisticată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.