Pentru că în sfârșit e Weekend și ai timp pentru TINE și familia sau prietenii tăi, îți propunem câteva locuri în care să lași stresul, nervii și să te încarci de energie și bună dispoziție!

GOTUR RESORT

Fotografia postată de Baza de odihnă GoTur.

Baza de odihnă GoTur se află pe traseul Chișinău-Bălți, la doar 9 km de la intersecția drumurilor Stăuceni-Cricova-Grătiești.

Baza de odină Gotur Resort vă oferă excelenta ocazie de a petrece timpul frumos în natură alături de prieteni sau familie. Aici aveți prilejul de a scăpa de rutina orașului și să vă relaxați total în sînul naturii.

Gotur Resort vă propune spre atenția dumnevoastră un spectru larg de servicii de agrement:

  • Foișoare
  • Piscine
  • Teren de volei
  • Terenuri de joacă pentru copii
  • Bucătărie tradițională gătită la cuptor cu lemne

PENSIUNEA VACANZA

vacanza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Vacanza” se află la o distanță de 25 km de Chișinău, în regiunea Vadul lui Vodă, amplasată în Parcul Nistrean din Vadul lui Voda, baza de odihnă “Vacanza” vă oferă toate condițiile pentru petrecerea timpului liber cu familia sau prietenii. Pensiunea are o capacitate de cazare de 50-60 persoane.

Pensiunea “Vacanza” vă pune la dispoziție șase căsuțe cu doua nivele din lemn de pin ecologic pur, construite în stil rustic, două piscine: una pentru adulți și una pentru copii, teren de joaca, masă de tenis (gratuit), parcare auto gratuită pe teritoriul pensiunii.

Check in – ul se face de la orele 13 până la 14
Check out – ul se face până la ora 12

HÎRTOPUL DOMNESC

hirtopul domnesc„Zonă de picnic special amenajată cu foișoare, teren de joc pentru copii, terenuri sportive amplasate pe teritoriu, bar și parcare pentru mașini.”

Se află la 20 km de la Chișinău, raionul Anenii Noi, satul Merenii Noi.

Sperăm că acest articol va fost de ajutor! Weekend plăcut îți dorim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.