Ești curios să vezi ce animale călătoresc mai mult ca tine? Pregăteşte-te pentru a exclama #TravelGoals la fiecare fotografie cu aceşti patrupezi faimoşi pe internet, care nu aşteaptă răbdători acasă, ci vizitează lumea în lung și-n lat alături de stăpânii lor.

ASPEN @Aspenthemountainpup

Image result for Aspenthemountainpup

Acest golden retriever petrece mai mult timp pe râuri şi munţi decât orice cunoscut de-al tău! Aspen a devenit „model” faimos pe Instagram după ce părinţii lui fotografi, Sarah şi Hunter Lawrence, l-au adoptat atunci când era pui. Până acum, a călătorit în opt state diferite din US şi a cucerit 279k follloweri pe Instagram.

BOLT şi KEEL @boltandkeel

Aceşti doi fraţi din „clanul pisicesc” îşi acompaniază stăpânii în excursii de căţărări prin Canada. Caiac-canoe este unul dintre sporturile lor preferate şi iau întotdeauna foarte în serios echipamentul — hăinuţe de zăpadă, veste de salvare şi toate accesoriile de care orice felină domestică are nevoie pentru a supravieţui în sălbăticie. Ba chiar au scris şi o carte despre aventurile lor. Următorul ţel: să apară în emisiunea lui Ellen DeGeneres.

MAX şi LOUISE @max_et_louise

Această pereche de globe-trotteri s-a născut în Franţa, a trăit la Lisabona, iar acum a emigrat în São Paolo. Cel mai adesea, îi poţi vedea pe plajă, în aeroporturi sau înotând în mare. Adoră de asemenea cumpărăturile, sporturile de apă şi explorarea de noi teritorii.

Image result for max_et_louise/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here