Solicitat de reporterul media.md Andrei Năstase a răspuns ,deloc surprins, deciziei Procuraturii Anticorupție referitoare la urmărirea penală în cazul finanțării externe a PSRM.

Am aflat, nu foarte surprins, ca PA a încetat urmarirea penala pe “finanțarea externă prin spălare de bani și trădare de patrie”. Motivele invocate de procurori sunt irelevante și complet lipsite de conținut! Dacă vei căuta dovezi în registrele socialiștilor, nu vei găsi. Daca îl vei întreba pe Dodon sau pe cei din slujba lui despre acest subiect, vor nega!

Ca atare, anticipând ca pseudo-ancheta s-a rezumat la un dialog de genul “Este adevarat, domnule Dodon, că nu ați fost finanțat din surse externe?”, vreau să-i asigur pe tțti cetățenii Republicii Moldova că Dodon nu poate măsura astăzi coșmarul care-l va urmări până la finalizarea justă și dreaptă a acestui dosar!

Probabil, de unii procurori poate scăpa! Câteodată el își permite să și glumească cu unii dintre ei, vă aduc aminte de întrebarea adresată lui Morari, că de ce nu mă anchetează și pe mine, dar de mine, Andrei Nastase, nu va scapa! Politic, îl vom învinge cu toții, apoi, eliberați de presiunea de tip sovietic pe care o pune asupra lor, procurorii îi vor pune cătușele pe mâini, iar judecătorii îl vor trimite la pușcărie!

Există o mai veche vorbă care a făcut istorie în politica din dreapta Prutului! O reiau și eu aici, în Moldova! “Dodon, tu nici nu știi, cât de mic începi să fii!” De dreapta judecată, cât generația noastră va mai trăi pe aceste pământuri, nu vei scăpa! Nu a scăpat Plahotniuc, nu vei scăpa nici tu! a susținut Andrei Năstase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.