O parte dintre candidații pentru Primăria Chișinău și-au continuat activitățile în cadrul campaniei electorale oferind soluții de dezvoltare și prosperare a capitalei în plin proces Electoral 2018.

Photo: Unimedia.info

Candidatul unic al Platformei Demnitate şi Adevăr, Partidului Acţiune şi Solidaritate şi al Partidului Liberal Democrat Andrei Năstase a susținut o conferință de presă în care a propus prelungirea străzii Albișoara până la strada Mesager ca o soluție pentru fluidizarea traficului rutier, soluție consultată cu experți în domeniu.

Photo: Unimedia.info

Valeriu Munteanu, candidatul Partidului Liberal condus de către Mihai Ghimpu, a susținut și el o conferință de presă în care a declarat că vrea să construiască o centrală electrică de cogenerare care să contribuie la independența energetică a Chișinăului.

Photo: Unimedia.info

Candidatul PSRM Ion Ceban a susținut o conferință de presă în care a anunțat că a semnat două documente propuse de către unii reprezentanți ai societății civile pentru candidații la șefia Primăriei Chișinău.

Ceilalți nouă candidați pentru Primăria Chișinău nu au avut astăzi vreun eveniment public și nici nu au expediat vreun comunicat de presă. La Bălți, candidata Platformei Demnitate și Adevăr Arina Spătaru a expediat presei un comunicat despre întâlnirea cu cetățenii de la o întreprindere unde a fost întrebată, printre altele, din ce surse va reuși să implementeze ceea ce își propune. Ceilalți șapte candidați pentru Primăria Bălți nu au avut astăzi vreun eveniment public și nici nu au expediat vreun comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.