Cu siguranță nunta ta încă nu a avut loc, dar tu te gândești deja unde vrei în luna de miere, care ar fi destinațiile perfecte pentru luna ta de miere. Aceste gânduri sunt firești, însă ele necesită a fi documentate sau pur și simplu lasă-te încredințat în cele 3 idei de destinații ce ți le vom oferi în cele ce urmează.

Boracay, un paradis tropical

Image result

Celebritatea insulei Boracay vine din plajele sale cu nisip alb și fin și brizele care fac posibil zborul pe valuri,  windsurfing.
În anul 2012, Insula Baracay  a fost premiată de revista international de călătorii “Travel and Leisure” ca fiind cea mai frumoasă insulă din lume.
Micuța insulă Boracay și-a început cariera în turism în anii ’70, este administrată de Autoritatea de Turism Filipinez și de autoritățile guvernamentale ale provinciei Aklan.

I se mai spune și Miami Beach a Filipinelor datorită plajelor largi cu nisip fin.

Terasele de orez Banaue și Munții de Ciocolată din Bohol sunt doua ținte turistice ce n-ar trebui ratate în Filipine.
Pentru călătorii este important să știm că în Filipine sunt 2 sezoaneAmihan (vântul rece din nord)  și Habagat (musonul din sud).

Activități pe insulă: snorkeling, scuba diving, windsurfing, teren de golf 18 găuri desenate de Graham Marsh.

Image result for boracay island activities

Costa Rica,cel mai fericit loc de pe planetă

Image result for costa rica

Costa Rica are un slogan unic Pura Vida, adică Viață Pură. Nici o altă țară nu ar putea afirma ceva asemănător. Este țara care susține o politică de susținere a naturii, țara în care natura nu are nici o graniță.

Peisaje tropicale cu păduri luxuriante, vulcani, izvoare termale, plaje tropicale, o faună cu animale și păsări extraordinare, vor face din vacanța voastră o experiență minunată.

Dacă sunteți iubitori de activități extremiste precum: să zburați cu tiroliana prin păduri tropicale, să urcați pe poduri la înălțimi amețitoare, să alunecați pe cablu cu tramvaiul tropical, veți fi mai mult decât satisfăcuți. și în cele din urmă puteți opta pentru un Circuit și Sejur în Costa Rica.

Image result for costa rica activities and attractions

Yoga și meditație în India

Image result for yoga and meditation india

Yoga și meditație este un program foarte special pentru o Luna de miere. Se adresează unui segment restrâns de turiști, chiar și mai restrâns de honeymooners.

După o vizită la un monument dedicat dragostei eterne, Taj Mahal, pentru a celebra iubirea, veți petrece o săptămână în cel mai cunoscut templu de meditație, Ashram din Rishikesh. Yoga și meditație, în condiții de cazare modeste, fără televizor, radio și jocuri. Vezi aici.

BALI, Paradisul îngerilor

Image result for bali angel paradise

Legendele amintesc despre o insulă la est de Java, în inima Pacificului. Insula Bali, îngemănată cu insula Java aparține arhipelagului indonezian. Denumită “Dimineața lumii”, această insulă plină de mister și povestiri magice este una dintre cele mai populare destinații turistice cunoscute în întreaga lume.

Împletind dotările turistice la cele mai înalte standarde cu festivalurile pline de culoare mistică, acompaniate de muzică și dansuri populare locale, Insula Bali este locul ideal pentru petrecerea unei vacanțe romantice de invidiat.

Excursii în jurul insulei, vizitarea templelor din secolul al XI-lea, sporturi de apă, scufundări, dans până noaptea târziu, torente tropicale jucăușe, plimbări pe plajă mână în mână așteptând apusuri de soare superbe, croaziere printre insule, cine romantice la lumina lumânărilor, toate vă așteaptă să celebrați dragostea.

Veți dansa în timpul festivalurilor tradiționale pe lună plină sau crai nou, împodobiți cu ghirlande exotice, în ritmurile frumoaselor și unduitoarelor dansatoare.

Magia festivalurilor este o beție irezistibilă care va îmbogăți sentimentele voastre cu o paleta infinită de nuanțe și irizări.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here