Pe 3 iunie la ora 13:00 trebuie să fii OrheiLand. Pentru că va fi organizat un Mega Concert cu multe surprize pentru tinerii norocoși!

Cel mai mare concert al începutului acestei veri va avea loc duminică, 3 iunie, la Orhei, la cel mai mare parc de distracții familial – OrheiLand. Distracția va începe de la amiază cu interpreți îndrăgiți și invitați speciali din România, iar cei mai norocoși tineri vor primi și premii de valoare.

„Ziua tineretului la OrheiLand” începe la ora 13.00 cu un concert spectaculos cu îndrăgiți interpreți precum Kapushon, Dara, DJ, Irina Rimes, Nicoleta Nucă. În exclusivitate pentru publicul de la Orhei și Chișinău vor încinge atmosfera legendara trupă HOLOGRAF și interpreta Antonia.
Cei mai norocoși vizitatori vor primi premii valoroase, inclusiv Iphone-uri X, de ultima generație, instalații Sony Playstation, Hoverboard-uri, Segway, Drone, Ceasuri Smart, Boxe portative, căști, dispozitive radio.

Evenimentul este organizat de Asociația „Pentru Orhei” și Partenerul General al Radio Orhei 97.5 FM.

Parcul de distracții familial „OrheiLand”, cu o suprafață de 20 de mii de metri pătrați, care va fi inaugurat vineri, 1 iunie, va fi cel mai deosebit loc de distracții pentru copii și întreaga familie. VEZI detalii despre proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here