Cunoscuta interpretă Jasmin, soția politicianului și primarului de Orhei, Ilan Șor, dă e pământ cu Jurnal TV, într-o postare pe Instagram, în care demonstrează cu lux de amănunte cum acest post de televiziune discreditat face materiale plătite la comandă, dar nici măcar nu încearcă să le facă cel puțin cât de cât logic, astfel încât așa-zisele investigații ale postului sunt simple produse galbene de cancan.

Interpreta face referire la un material realizat de Jurnal TV, în care postul susține că Jasmin și-ar fi sărbătorit ziua de naștere într-un local care ar aparține unui lider de partid din Moldova. Drept „dovadă”, Jurnal folosește haina interpretei. „Această sursă de dezinformare încearcă să-și facă rating ieftin prin reportajele care nu nici urmă de logică”, scrie Jasmin pe pagina sa, făcând referire la Jurnal TV.

Astfel, Jasmin explică faptul că ceea ce i-a servit Jurnal TV drept principal argument – haina sa, este o prostie ordinară. „Argumentul” se bazează pe un singur fapt – în fotografia de la restaurant sunt în aceeași rochie în care anterior m-am fotografiat la ziua mea de naștere. Băieți, câți sunteți acolo în redacție? Explicați-mi – CUM e posibil așa ceva ca niciunuia dintre voi nu i-a trecut prin cap o simplă idee, că eu nu-mi îmbrac rochiile o singură dată? Dacă m-am fotografiat în aceeași rochie, alături de Beyonce în 2015, asta înseamnă că și ea a fost la ziua mea de naștere în 2018?”, ironizează Jasmin pe logica celor de la Jurnal TV.

Ea explică faptul că fotografia la care face referire Jurnal TV, în care este alături de Natalia Politov, a fost făcută în cu totul altă zi și nu are nicio legătură cu ziua sa de naștere. „Sunt o persoană publică și, este normal ca oamenii să vrea să se fotografieze alături de mine. Asta se întâmplă zilnic și nu îți trebuie multă minte să înțelegi că majoritatea celor care plasează fotografii pe internet alături de mine nu sunt prietenii mei”, ironizează Jasmin.

În continuare, interpreta se arată convinsă că materialele denigratoare pe care le face Jurnal TV sunt realizate la comandă. În acest context, ea face apel către cei de la JTV, cel puțin să le facă mai calitative, ca măcar să merite banii. „Când vă apucați, Jurnal TV, să faceți reportajele galbene contra plată (și noi știm, la fel ca voi, că așa este), cel puțin angajați oameni care să le facă frumoase și logice, ca să merite banii pe care îi primiți. dar așa, din păcate, chiar și jurnalismul prost vouă vă iese prost”.

Iar la final, Jasmin vorbește de poza pe care a plasat-o împreună cu mesajul, unde este alături de câțiva membri ai familiei sale la acea zi de naștere. „După cum vedeți, este alt restaurant și sunt alături e un cerc restrâns de oameni și nu cu cei despre care vorbiți, și chiar rochia e alta”.

„Balzac spunea despre jurnalismul prost: „Ziarul este o tarabă unde se vând publicului vorbele care-i sunt pe plac”. Autrecut două secole de atunci, dar pentru voi acest citat rămâne valabil”, și-a finalizat postarea interpreta Jasmin, soția primarului de Orhei, Ilan Șor.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2161017887296407&substory_index=0&id=149182351813314

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here