Acasă Săptămânal Tunel secret prin care erau transportate droguri, descoperit între SUA și Mexic

Tunel secret prin care erau transportate droguri, descoperit între SUA și Mexic

0
Autorităţile americane au descoperit un tunel secret prin care erau transportate droguri care se întinde din subsolul unui fost restaurant din statul Arizona până în Mexic, informează postul BBC, citat de Mediafax.
Foto: thesun.co.uk

Tunelul de 180 m se află în subsolul unui vechi restaurant din San Luis şi se întinde de la graniţa cu SUA până la o casă din San Luis Rio Colorado în Mexic.

Autorităţile au făcut descoperirea săptămâna trecută şi au arestat proprietarul clădirii din Arizona.

Ei au fost alertaţi de existenţa tunelului după ce suspectul, Ivan Lopez, a fost oprit de către poliţie, potrivit postului de ştiri KYMA.

În timpul opririi, câinii de poliţie au condus ofiţerii la două containere de narcotice dure cu o valoare a străzii de peste 1 milion de dolari care se aflau în vehiculul lui Lopez.

Imaginea articolului Un tunel secret prin care erau transportate droguri descoperit între SUA şi MexicAnchetatorii spun că în containere au găsit 118 kg de metamfetamină, şase grame de cocaină, 3 kg de fentanil şi 21 kg de heroină.

Agenţii au căutat casa lui Lopez şi în vechiul restaurant, descoperind intrarea în tunel în bucătăria fostului fast-food.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here