Bloggerul Eugen Luchianiuc într-o altă publicație pe blogul său face publice alte dezvăluiri ale victimelor hărțuite sexual de către Gheorghe Petic, fost ofițer de frontieră.

Se presupune că acesta ar fi hărțuit deja 3 femei, care acum se află în proces de reabilitare după trauma psihologică trăită.

Gheorghe Petic l-ar fi dat în judecată pe pe blogger pentru acuzațiile aduse.

Astăzi, Luchianiuc a scris pe blogul acestuia un răspuns acuzatului, Gheorghe Petic și o nouă dezvăluire celei de-a 3-a victimă.

Ieri un profil care are același nume cu eroul recentelor însemnări a scris pe pagina blogului de pe facebook. Vrea să dea blogul în judecată. A încercat și câteva presiuni psihologice să facă omul. Parcă ar fi primul. I s-a cerut replică dar a evitat să răspundă. Noi între timp continuăm.

În redacție este și al treilea videou al mărturiilor abuzurilor de ordin sexual din partea acestui fost grănicer, actual lideraș neDA. Las să bage și acest video la dosar.

Oamenii comentează că fetele citesc sau chestii de ăstea. Eu am mai scris și o repet, ele sunt parte a unui program de reabilitare psihologică. Da, unele și-au scris probabil totul pe foaie. Așa e mai simplu. Și emoții mai au. Și da, blogul are imaginile originale, pătrățelul alb îl punem noi în redacție.

Citește și:

Acuzații grave către Gheorghe Petic. Se presupune că acesta ar fi hărțuit sexual o femeie

Menționăm că rămâne la discreția dumneavoastră să credeți sau nu aceste afirmații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here