„Acces interzis bărbaților”. Un rai al femeilor, creat în Finlanda de o tânără inspirată de filmul „Wonder Woman”. Vezi mai jos despre ce este vorba.

Multe femei au visat probabil la o escapadă pe o insulă inspirată din filmul „Wonder Woman”, iar dorința lor a devenit realitate. Astfel, datorită antreprenoarei Kristina Roth a fost creat un resort, unde accesul bărbaților este interzis.

Tânăra a creat SuperShe Island, un loc privat pe una din insulele situate în apropierea orașului Helsinki, pe coasta Finlandei. Aceasta a declarat pentru CNN că scopul ei este acela de a oferi femeilor o destinaţie de vacanţă departe de presiunile societăţii moderne, un loc unde se poate contopi cu toată energia feminină.

„Suntem media celor cinci persoane care ne înconjoară. Iar filosofia mea este că dacă te înconjori de femei minunate şi dacă poţi aduce laolaltă femei de pe tot globul, atunci vei fi media acelui grup”, scrie life.ro.

Pe insulă pot fi cazate 10 persoane în patru vile luxoase ce pun la dispoziţie activităţi de odihnă şi oportunităţi de relaţionare.

Roth este şi fondatoarea blogului SuperShe un blog de lifestyle şi networking ce încurajează femeile să relaţioneze şi să se împrietenească. Fiind și fost consultant de business, ea s-a inspirat din propria viaţă pentru a crea acest resort: „Am trăit cu adevărat într-o lume dominată de bărbaţi. Când am început să călătoresc mai mult în ultimii ani, am început să cunosc o mulţime de femei fantastice în jurul lumii”.

În mod ironic, Roth a cumpărat această insulă după ce iubitul ei i-a prezentat peisajele minunate ale Finlandei.

„M-am îndrăgostit de această zonă a arhipelagurilor finlandeze şi m-am îndrăgostit de un finlandez, iar asta înseamnă că există cu adevărat o poveste de dragoste aici. El mi-a prezentat arhipelagul şi după ce am cumpărat insula am început lucrările”, adaugă aceasta.

Înainte de a vă entuziasma prea tare trebuie să ştiţi că nu oricine poate rezerva un loc de cazare pe SuperShe Island. Roth este cea care face selecţia vizitatorilor, motiv pentru care cele interesate trebuie să treacă printr-un proces de vot al website-ului organizatoarei.

„Cel mai important lucru pentru mine este să ai o personalitate uimitoare, cool şi optimistă pentru că, până la urmă te vei afla pe o insulă. Personalitatea ta contează pentru o atmosferă veselă şi interesantă în rândul celorlalţi”, a mai spus Kristina Roth.

Mai jos puteți admira câteva imagini al raiului creat special pentru femei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here