Chiar dacă turiștii preferă să viziteze aceste orașe iarna, atunci când pot schia și practica alte sporturi, peisajele oferite de aceste resorturi te vor convinge că sunt numai bune și pentru o vacanță în sezonul estival. Este o listă lungă de activități pe care le poți face în aceste localități. Pregătește-te să-ți faci vacanța diferită, alegând aceste destinații de schi care arată la fel de minunat în sezonul estival.

Ai aici o listă cu 12 locații, care arată la fel de minunat vara. Fii gata ca avantajele prezentate mai jos să-ți schimbe planurile pentru ultima lună de vară a acestui an.

Resortul Aspen – Snowmass

Nu rata să pleci în această locație, care găzduiește Hotelul Jerome. Acesta va redeschide piscina legendară, și va adăugă două categorii noi de camere: Poolside Junior Suite și Executive Suites. De asemenea, hotelul va avea și un nou bar underground, numit Bar Harriet și un apartament rezidențial de trei camere.

Resortul de Schi Lacul Louise, Alberta

Ai dori să vezi urșii grizzly în mediul lor natural? Uite că, în resortul de Schi Lacul Louise, ai această șansă. De altfel, vei putea cina la noul și îmbunătățitul Bistro Whitehorn, care are o panoramă minunată peste Bow Valley.

Resortul Breckenridge

Ești gata de provocări aventuroase? Acest resort are tiroliane, pereți de cățărare și roller coastere alpine. Iar Festivalul Internațional de Artă, care începe pe 10 august și durează 9 zile, îți aduce un mix de muzică, dans, artă vizuală și activități de familie.

Portillo, Chile

Schi pe timp de vară? Da, chiar există această posibilitate. Mergi în munții Andes, unde o să ai șansa să schiezi alături de unele dintre cele mai bune echipe de schi din lume.

Telluride

Este locația numai bună de a fi partea concertelor organizate în această stațiune și care au ca invitați interpreți noi în fiecare săptămână. Artiști ca The Wailers și DeVotchKa se numără printre aceștia.

Parcul Național Denali din Alaska

Acest loc de poveste te va impresiona plăcut cu personalul foarte amabil ce te va întâmpina și te va servi cu șampanie și mâncare de mare fresh din Alaska. Dacă te gândești să mergi aici în această vară, în fiecare vineri seara o să te bucuri de un concert gratuit în Parcul Talkeetna.

Resortul Beaver Creek

Excursiile legate de degustările de vin de la Beaver Creek te includ pe tine, ghidul tău turistic și o mașină 4×4. Este o aventură diferită de orice ai făcut până acum, prin fauna minunată a acestei zone, care se termină cu o degustare de vin și brânzeturi la Cabina Beano.

Resortul Big Sky

Deschisă în 2015, locația rămâne una dintre cele mai bune pentru iubitorii de golf, având doar un număr limitat de membri și invitați în fiecare zi. Pentru cei pasionați de muzica clasică, Festivalul Big Sky de Muzică Clasică o să fie evenimentul perfect pentru tine. Acesta are loc la Centrul de Arte Warren Miller, de pe 10 până pe 12 august, iar artiștii care o să concerteze sunt printre cei mai faimoși din industria muzicii clasice.

Park City

Turul statului Utah, Larry H. Miller, nu poate fi ratat de tine. Acesta va avea loc pe 10 și 11 august și este recunoscut ca unul dintre cele mai faimoase evenimente de cycling, după Turul Franței.

Keystone

Una dintre cele mai vechi și istorice clădiri din industria de schi este Ski Tip Lodgem. Renovată recent și transformată într-un B&B superb, clădirea și-a păstrat șarmul minunat, dar și valoarea istorică. Ca evenimente sunt festivalul Wine & Jazz, unde poți degusta 300 de tipuri de vin, de la vinul alb, roșu, spumant și multe altele.

Jackson Hole

Fii gata de o excursie deosebită pe lacul Snake, care o să te convingă pe tine și familia ta să vă lăsați telefoanele închise pentru a admira aceste peisaje minunate. Pe timp de vară, acest resort are numeroase activități. Fie că te bucuri de un BBQ alături de cei dragi, mergi la faimosul restaurant BlueGrass & Bourbon sau la barul The Hanfle din Teton, transmite elle.ro.

Deci, lasă grijile și profită de ultima lună de vară a acestui an, alegând una dintre destinațiile de mai sus. 

Dacă dorești alte destinații de vis, ia de-aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here