Germania și-a dezamăgit susținătorii și păresește turneul campionatului mondial de fotbal. Nimeni nu s-a așteptat nemții să joace atât de slab ținândcont că este a patra campioană mondială din ultimele cinci ediţii de CM.

Germania, umilită! Campioana mondială nu trece de grupe, la Mondial
(Foto: digisport.ro)
Germania a pierdut în fața Coreei de Sud cu 0-2. Germania este a patra campioană mondială din ultimele cinci ediţii de CM care părăseşte turneul final din faza grupelor. Nemţii au fost umiliţi de Coreea de Sud, formaţie care avea doar şanse teoretice să mai ajungă în optimi, scrie digisport.ro.
Deşi Suedia a bătut Mexic la trei goluri diferenţă, uşurându-i misiunea Germaniei, care avea nevoie de un succes la limită pentru a ajunge în optimi, acest lucru nu s-a întâmplat.

„Die Mannschaft” a confirmat tradiţia: la ultimele două Mondiale, Italia şi Spania au plecat acasă pe uşa din dos, iar echipa lui Low va face acelaşi lucru. Deşi a avut o posesie mult mai bună, Germania nu a impresionat. Mai mult, Coreea de Sud a fost echipa mai periculoasă, pe contra-atac, iar pe final, în prelungiri, asiaticii au dat lovitura, punctând de două ori.

Din păcate pentru Son&Co victoria nu a schimbat datele calificării, dar au trecut în clasament peste nemţi. În optimi merg la braţ din grupa F Suedia şi Mexic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here