Simona Halep a câștigat marele trofeu la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, după ce s-a impus în fața americancei Sloane Stephens cu scorul 3 – 6, 6 – 4, 6 – 1.

Image result for Simona Halep a câștigat marele trofeu la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, după ce s-a impus în fața americancei Sloane Stephens cu scorul 3

Simona Halep este noua regină a tenisului mondial. Cu ochii în lacrimi, campioana noastră a ridicat deasupra capului Cupa “Suzanne Lenglen”, trofeul de mare șlem pe care îl aşteaptă de când a pus mâna pe racheta de tenis.

A împărtăşit bucuria teribilă a izbândei cu românii din tribunele de la Paris, dar şi cu milioane de telespectatori care au suspinat la fiecare minge.

Americanca Sloane Stephens a recunoscut ca Simona a fost, sâmbătă, imposibil de bătut. Teribila finală a început, însă, nefast pentru Simona. Americanca a făcut repede break-ul, s-a desprins la 4 – 1, apoi a câştigat primul set.

Setul al doilea a început după acelaşi scenariu. Sloane a făcut imediat break şi a fost 2 – 0. Părea un zid indestructibil, însă Simona a crezut nebuneşte că loviturile ca din tun ale americancei pot fi contracarate cu un efort supra-omenensc. Fiecare punct a fost teribil, iar românca Simona a renăscut: după o oră de joc a început parcă şi mai tare şi a câştigat setul al doilea la 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here