Sezonul nunților e deja deschis iar după nuntă mirii așteaptă cu nerăbdare să se relaxeze pe malul mării sau a oceanului să scoată tot stresul cu pregătirile de nuntă. Însă uneori mirii sunt indeciși cu locul în care să-și petreacă luna de miere. Noi le propunem câteva destinații în care să-și petreacă luna de miere în Thailanda.

Image result for luna de miere

O lună de miere în Thailanda este alegerea perfectă dacă plănuiți un sejur romantic doar voi DOI într-un loc exotic după nuntă. Majoritatea celor care petrec luna de miere în Thailanda aleg locurile unde să stea la soare, iar asta pentru că aici exista plaje de-a dreptul magnifice. Însă dacă vă doriți ceva mai presărat de aventură și diferit, există și locuri care sunt foarte romantice și retrâse.

Vă propunem trei dintre cele mai romantice locuri pe care le oferă Thailanda:

Ko Samui

Este cea mai frecventă destinație aleasă de cuplurile proaspat căăstorite pentru luna de miere în Thailanda. Această insulă mare, situată în Golful Siam, are o gramadă de plaje frumoase dintre care puteți alege, iar centrul insulei este acoperit cu arbori de cocos și coline.

Insula face parte din Parcul Național Marin Angthong și se află la câteva ore de mers cu barca de Ko Phangan și Ko Tao, așadar aveți și oportunitatea de a desfășura tot felul de activități, precum kaiac canoe sau scufundări.

Hotelurile din Samui oferă la prețuri rezonabile servicii de spa și refugii pentru practicarea de yoga, deci aveți posibilitatea de a combina romantismul cu relaxarea și de a vă familiariza cu un mod de viață sănătos.

insula Ko Samui ThailandaPhuket

Este o insulă superbă, “locul de bastină” al celor mai frumoase plaje din lume, în care se inoată și se fac scufundări. Încarcată de plaje cu un nisip alb precum perlele, un ocean albastru de o frumusețe mistuitoare, mâncare din fructe de mare proaspete, hoteluri superbe de cinci stele, restaurante drăguțe și intime, galerii de artă, cafenele micuțe și romantice, elefanți și chiar maimuțe, Phuket este un rai pe pamânt și o destinație absolut perfectă pentru luna de miere în Thailanda.

Puteți lua barca pentru a vizita insula James Bond și țiganii care trăiesc pe insulele plutitoare, puteți mânca fructe de mare proaspete în timp ce beți o sticlă de șampanie sau pur și simplu puteți sta la plajă savurând un cocktail, în timp ce vă relaxați.

insula Phuket ThailandaKrabi

Retrasul Krabi este mai puțin popular decât Samui sau Phuket, însă deloc mai prejos în privința frumuseții și romantismului pe care îl emană. Dealurile dramatice, apa limpede precum cristalul și sentimentul de liniște și pace fac din această insulă un loc ideal pentru luna de miere în Thailanda…

Krabi este foarte aproape de Phuket și alte insule, așadar este un bun loc de plecare dacă doriți să explorați restul regiunii. Plaja Railey, la care se poate ajunge doar cu barca, poate fi o locație perfectă pentru o evadare romantică.

vacanta inThailanda plaja Thailanda Krabi Thailanda hotel in Thailanda resort ThailandaV-ați decis unde mergeți în luna de miere?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here