Reprezentanții PAS s-au făcut de RÂS la Orhei – nici măcar nu știu în ce localitate contestă alegerile. Rușine!

Reprezentanții pe care Maia Sandu i-a trimis la Judecătoria Orhei pentru a-i susține contestația alegerilor din Jora de Mijloc s-au făcut de râs nu doar în instanță dar și în fața celor aproximativ o mie de oameni, majoritatea locuitori ai comunei. Vicepreședintele PAS, Mihai Popșoi nici măcar nu știa în ce localitate șefa lui de partid a contestat alegerile.

Instanța din Orhei a examinat joi contestația depusă de Maia Sandu. Deși manifestanții au scandat aproape trei ore și au chemat-o pe Maia Sandu în fața lor, aceasta nu a venit. În schimb i-a trimis pe Mihai Popșoi și pe un alt reprezentant – Sergiu Litvinenco. Aceștia, după ce de asemenea au fugit de oamenii adunați în fața instanței, au fost conduși de o doamnă în fața mulțimii.

Din cauza emoțiilor, sau pentru că era nepregătit, Popșoi a declarat că au contestat alegerile din – atenție – „Jora de Jos” pentru că au fost încălcări. Iar argumentele sale s-au bazat pe declarațiile unui reprezentant al unui ONG, care, de asemenea, nu au prezentat nici un argument.

Rușine! Rușine!”, au apreciat sătenii prestația reprezentantului PAS.

Cei din Jora de Mijloc au protestat neobosit aproape trei ore timp în care au scandat și au aplaudat-o pe primarul ales, Marina Tauber. Iar eforturile lor nu au fost zădarnice. Instanța de judecată a respins în totalitate contestația PAS, a validat alegerile și a declarat-o primar pe Marina Tauber, vicepreședinta Partidului ȘOR, care a învins din primul tur cu peste 60% din voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here