Candidatul socialiștilor, Ion Ceban, îl invită pe Andrei Năstase, în fiecare zi de până la alegerile din turul II, la dezbateri publice. Pentru mâine, Ceban l-a invitat pe Năstase în fața Arcului de Triumf, unde să discute „exclusiv despre capitală”.

Fotografia postată de Ion Ceban.

Ion Ceban propune circa o jumătate de oră de dezbateri, unde ar putea veni oricine să pună întrebări legate de capitală. Candidatul PSRM propune ca primul subiect să fie lupta cu corupția.

Candidatul Ion Ceban a făcut publică și pe pagina sa de Facebook invitația deschisă către candidatul Andrei Năstase:

Îl invit pe Andrei Năstase în fiecare zi, începînd cu ziua de mîine, la ora 12.00, sau la ora la care convenim, la Arcul de Triumf sau în altă parte, să discutăm problemele capitalei. Nu avem nevoie de subiecte politice și geopolitice.

Propun următorul format – cel puțin 30 de minute de prezentări și dezbateri și 30 de minute de întrebări și răspunsuri. Moderator poate fi, de exemplu – Dumitru Mișin (Jurnal TV), Gheorghe Gonța (TVC21), Natalia Morari (TV8) sau Lorena Bogza (ProTV.

Subiectul pentru dezbaterile de mîine propun să fie lupta contra corupției în Chișinău. Cetățenii pot propune subiectele care îi interesează cel mai mult. Putem realiza un sondaj pe rețelele de socializare privind următoarele subiecte, ce vor fi supuse dezbaterilor, sau moderatorii menționați mai sus pot veni cu o listă în acest sens.

E foarte bine să avem dezbateri largi, publice, să vină cine vrea – jurnaliști, bloggeri, cetățeni, reprezentanți ai partidelor. Și să nu avem doar 9 minute – cum se întîmplă la unele televiziuni, ci să discutăm 30 de minute, o oră sau cît e nevoie, în fiecare zi.
Noi suntem dispuși să asigurăm microfoane, tribune, scaune și alte detalii tehnice.

Andrei, te aștept mîine să discutăm despre combaterea corupției, începînd cu ora 12.00! Eu sunt gata să vin la în fiecare seară la Jurnal TV să răspund la întrebări comode, incomode, de oricare fel.

Sunt deschis pentru orice fel de întrebări, discuții, dezbateri, iar Primăria, la fel, îmi doresc să fie o instituție deschisă, care dă dovadă de maximă transparență în activitate.

Amintim că Ion Ceban și Andrei Năstase se vor întâlni în turul doi al alegerilor locale, pe 3 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here