Tudor Golub încalcă codul electoral în prag de alegeri electorale. Președintele raionului Orhei, Golub, de ziua tăcerii cumpără votul Jorenilor cu ajutor umanitar din România! declară bloggerul Orheianul. 

Potrivit bloggerului Orheianul, președintele raionului Orhei împreună cu candidatul acestuia ”cumpără” votul cetățenilor în prag de alegeri electorale. Ajutorul umanitar acordat sătenilor din Jora de Mijloc vine tocmai din România, din partea Primăriei Sectorului 1, București.

Orheianul a postat pe blogul său, Blog de orheian, un articol în care își exprimă indignarea față de ilegalitatea interprinsă de Golub și candidatul său.

Azi e ziua tăcerii, ziua în care toți candidații de la Jora de Mijloc nu au voie să își facă PR și să nu întreprindă acțiuni electorale.
Dar pentru Golub și grupul lui de tip mafiot din raion, nu există reguli. Ăștia, deschis și neverificați de nimeni împart ajutorul umanitar care a venit din partea Primăriei Sectorului 1.
Peste 12 tone de ajutor au venit din România iar Golub și candidatul lui îl împart la cei din Jori pentru a-și asigura votul. Oare se va seziza comisia electorală centrală cu privire la aceste abateri grave făcute de Golub? Nu cred, pentru că în raionul Orhei toți se tem de acest oportunist și ipocrit! a scris Orheianul pe blog.

Mai jos vedeți poze ce aprobă incălcarea gravă comisă de Tudor Golub cu o zi înainte de alegeri electorale.

Ajutoare Orhei 2Ajutoare Orhei 1

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here