Filmul Deadpool 2 este deja în cinematografe. Mult aștept și dorit de telespectatori, sarcasticul erou Deadpool revine în aceeași formă dar mai sărit de pe fix, pe ecranele cinematografelor.

Fotografia postată de Deadpool.

     Desfigurat de atacul unei bovine și părăsit de… simțul gustativ, Wade Wilson are aspirații înalte: vrea să devină cel mai “hot” bufetier al cafenelei în care lucrează.
   Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, Wade trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și… câini în călduri.
   Va înțelege, până la urmă, care sunt lucrurile cu adevărat importante: prietenia, familia, gustul și acea mult râvnită cană de cafea cu titlul “Cel mai bun amant”.

   Ryan Reynolds interpretează una dintre cele mai năstruşnice figuri Marvel – antieroul sărit de pe fix şi plin de sarcasm Deadpool – iar umorul nonconformist al acestuia îi vine ca o mănuşă şi în viaţa reală. După cum a povestit într-un interviu acordat publicaţiei The Sidney Morning Herald, umorul l-a ajutat să-şi ascundă agnoasa ce l-a chinuit încă dinainte de a deveni celebru.

    Actorul a povestit că a suferit, de când se ştie, de anxietate. Chiar şi acum, înaintea unui interviu ce urmează să stea la baza unei prezentări într-o mare publicaţie nu mănâncă toată ziua şi este extrem de agitat. A amintit şi că la începutul carierei, când juca în sitcom-ul ABC „Two Guys, a Girl and a Pizza Place” (cel în care s-a făcut remarcat şi care a pus bazele carierei sale), apela la o perioadă de încălzire şi interacționa cu publicul din sală al show-ului, pentru a-şi redirecționa panica – „acea energie care te face, pur şi simplu, să regurgitezi”

Nu ezitați să începeți weekendul așa cum se cuvine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here