Știm că e luni – și ce dacă – avem dreptul să visăm la vacanța mult dorită și de ce nu să o și planificăm. Tot ce trebuie să faci este să accesezi travelmood.ro să învârți globul și să-l oprești cu un mood dorit.

    Travelmood.ro este o platformă creată în România, care a fost construită pornind de la ideea că e important să călătoreşti în funcție de cum vrei să te simți şi de ceea ce îți doreşti să experimentezi. Pornind de la aceste elemente, poți avea călătoriile pe care ți le dorești cu adevărat şi care devin memorabile. Această platformă propune 7 mood-uri de călătorie: activ, aventură, evadare, explorare, mixt, relaxare şi romantic.

   Platforma travelmood.ro a fost gândită în primul rând pentru a te inspira să descoperi destinații noi, iar pe cele deja cunoscute, să le explorezi în funcție de mood-ul fiecărei perioade pe care o trăiești de-a lungul anilor.

    Travelmood.ro adună idei şi recomandări pertinente de călătorie, experiențe de călătorie selectate atent de globe-trotterii de profesie, oferte de cazare, închirieri auto, circuite, zboruri şi oferă posibilitatea de a rezerva tururi ghidate deosebite on-line, direct de la parteneri, astfel economisind timp prețios.

    Învârte globul şi opreşte-l cu un mood. Și apoi povesteşte-ne cum a fost și dacă acest articol a fost util pentru tine. Aşteptăm impresiile tale, pentru că ne dorim ca spiritul tău libertin și dornic de aventură să te însoțească în cât mai multe locuri, dacă nu în toate: 7 continente, 195 de țări şi o multitudine de locuri care te aşteaptă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here